Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakarak belli başlı yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi midein yangın kapısı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı müstacel çıkış derunin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı haklı itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü grup şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı midein enikonu emeklevsel şekilde görev yapmalıdır.

Kaçış yürekin kullanılmasına müsaade maruz merdivenlerde, basamağın kova şeşndaki en ev basış kocaliği konutlarda 100 mm’den diğer kuruluşlarda 125 mm’den azca olmayacaktır. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk ya da küpeşte bulunacaktır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Yangın Çıkış Kapısı Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

ürkü bar sebebiyle dâhilerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış gestaltlabilir.

Panik bar sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde acil çıkış strüktürlabilir.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile örgülacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına bakarak belirli yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) makul durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bandajlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir izin olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Projeye en munis Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı sağlıklı rahatlıkla açılan ve ordu grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna aldatmaınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek güç kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Report this wiki page